Kontakta oss


Stockholm 08 - 586 178 00
Göteborg 031 - 350 03 00
Malmö 040 - 642 78 00
Falun 023 - 700 00 00

 

Maila oss
Fler kontakter >>

 

Ditt verktyg inom kravhantering och test, processer, mallar, roller mm.
Logga in >>


KB1online som App >>

Saknar du inloggning till KB1online och vill veta mer så är du välkommen att kontakta oss.

Kontakta oss >>

Villkor schemalagda kurser

interior12

Bokningsbekräftelse

Boka en kurs genom att klicka på önskad kurs till höger om kursbeskrivningen och fyll sedan i formuläret. Direkt efter anmälan får du en bokningsbekräftelse via e-post med praktisk information om kursen. Du är också välkommen att boka per telefon 08-586 178 00 eller genom att skicka e-post till kundservice. Vi genomför också hela vårt kursutbud företagsinternt över hela Norden. Kontakta Katarina Svensson för mer information.

 

Priser och betalningsvillkor
Bokad kurs faktureras i förskott till adressen du angett vid bokningen. Samtliga priser är angivna exklusive moms. I kursavgiften ingår kursmaterial samt frukost, lunch och kaffe under kursdagarna. Betalningsvillkor 30 dagar netto, kursavgiften skall vara betald innan utbildningen startar.

 

Rabatter

Är du en återkommande kund på våra kurser så får du en rabatt på dina nya bokningar, 5% för en genomförd kurs, 10% när du gått två kurser och 15% för tre kurser. Rabatten är personlig och förutsätter att kurserna genomförs inom 2 år från första kurs. Ange KB1KUND på din anmälan.

 

Avbokning
Avbokning kan ske utan kostnad senast 30 dagar innan kursen startar. Vid senare avbokning debiteras hela kurskostnaden. Kursplatsen får överlåtas till annan person i samma företag.

 

Förbehåll
Vi förbehåller oss rätten att ändra priser och kursdatum samt att ställa in planerade kurser på grund av sjukdom, lågt antal deltagare eller annan anledning. Angivet pris vid bokning är bindande.

 

Tid och plats
Normalt gäller följande för våra tvådagarskurser:
Dag 1: 09:00-09:30 registrering och frukost, 09:30-16:30 utbildning
Dag 2: 09:00-16:00 utbildning
I din bokningsbekräftelse framgår exakt tid och plats.

Kurslokalen är tillgänglig från 8:30.

 

Villkor seminarier

Generella villkor

Du är garanterad plats på aktuellt seminarium när du fått ett bekräftelsemail på din intresseanmälan. Våra seminarium är kostnadsfria och ingen avbokningsavgift utgår. Boka dock gärna av din plats om du får förhinder, våra seminarier är populära och det står kanske fler på tur.

Konsultbolag1

Konsultbolag1 skapar affärsnytta genom effektiv kravhantering och test, från att bygga upp kundens egen förmåga till att genomföra under helhetsansvar. Valet är kundens. I praktiken innebär det att vi utbildar och bistår kunden med kompetenta konsulter. Vissa kunder vill gå ännu längre och låter oss ta ansvar för hela kvalitetssäkringsarbetet.
 
Vi har varit verksamma sedan 2001 och vi kan det vi gör. Genom åren har vi haft mer än 800 nöjda företag och organisationer som våra kunder.

Läs mer om Konsultbolag1 och vad vi står för, vår
historia och vår organisation.

Kontakta oss

Konsultbolag1 har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Falun. Vill du komma i kontakt med oss, kanske för att få veta mer om vad vi kan göra för dig, ring, skriv eller besök oss. Du hittar kontaktuppgifter och kartor på nedanstående sidor.

Varmt välkommen att kontakta oss!

 

kartakartakarta
kartakartakarta
kartakartakarta
kartakarta karta

Populära sidor

Här samlar vi våra mest lästa sidor och tipsar om populära artiklar och kurser.
 

 

 

 

FÖLJ OSS

Vi delar med oss av tips, nyheter och vår vardag på fler ställen. Möt Konsultbolag1, våra medarbetare och vänner i Sociala Medier!
 

twitter

Facebook
LinkedInLinkedIn